Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکصد هزار تُن از سلاح‌های شیمیایی آلمان نازی که پس از جنگ جهانی دوم در عمق دریای بالتیک باقی مانده ممکن است به یک فاجعه زیست محیطی بینجامد.

روزنامه لهستانی «گازتا ویبورچا» روز سه شنبه با انتشار این خبر گزارش داد: ارزیابی میزان دقیق مین ها، بشکه‌های حاوی مواد شیمیایی و بمب‌های انباشته شده در بستر دریای بالتیک، دشوار است، اما گمانه زنی‌ها حاکی است باید بین ۴۰۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰ تن باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته این روزنامه، سلاح‌های شیمیایی یاد شده، بیشتر شامل بشکه‌های حاوی گاز خردل، بمب‌های هوایی، و مین‌های حاوی (انواع) مواد شیمیایی جنگی (اکثرا خردل و آرسنیک) هستند.

این روزنامه می‌افزاید: یک بررسی که آکادمی علوم لهستان انجام داده حاکی است یک بمب (حاوی) گاز خردل می‌تواند آب دریا را تا شعاع ۷۰ متر آلوده کند و به مرگ گیاهان و جانوران منجر شود.

برابر این گزارش، سلاح‌های شیمیایی نازی‌ها در نخستین سال‌های پس از جنگ جهانی دوم با تصمیم یک کمیته ویژه سه جانبه، شامل آمریکا، انگلیس و اتحاد جماهیر شوروی سابق، در بستر دریای بالتیک دفن شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست دریای بالتیک سلاح شیمیایی جنگ جهانی دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۱۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از معلمان حامی محیط‌زیست در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، مدیرکل محیط زیست استان گفت: معلمان حامی محیط زیست در آگاهی بخشی به دانش‌آموزان و فرهنگ سازی مدیریت پسماند خانگی و نحوه بازیافت زباله‌ها نقش به سزایی دارند.
در این مراسم راهکار‌هایی برای پاک نگه داشتن زمین، تفکیک، بازیافت، عدم استفاده از ظروف پلاستیکی ارائه شد.

دیگر خبرها

  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • هشدار دریایی به فعالان دریای خزر
  • قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری
  • حضور ۷ گونه پرنده مهاجر در تالاب بین‌المللی هامون
  • تجلیل از معلمان حامی محیط‌زیست در چهارمحال و بختیاری
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • روزنامه ایتالیایی: ناتو در جنگ اوکراین برای خود دو خط قرمز مشخص کرده است
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند