Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به قنل از روزیاتو، براساس یک گزارش نظامی منتشر شده در ایالات متحده، کره شمالی بیش از ۶۰ بمب هسته ای و ۵,۰۰۰ تن سلاح های شیمیایی در اختیار دارد. در این گزارش که با عنوان «تاکتیک های کره شمالی» ماه گذشته منتشر شده، ارتش ایالات متحده مدعی شده که بعید است این کشور دست از این زرادخانه های هسته ای و شیمیایی خود برداشته و از آن ها به عنوان یک عامل بازدارنده در تلاش ها برای تغییر رژیم استفاده می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
در این گزارش چنین آمده است: «برآوردها در مورد سلاح های هسته ای کره شمالی بین ۲۰ تا ۶۰ بمب است، با ظرفیت تولید ۶ بمب جدید در هر سال» و در ادامه تصریح شده که بر اساس دیگر برآوردها، تعداد بمب های هسته ای کره شمالی در پایان سال ۲۰۲۰ از ۱۰۰ عدد نیز فراتر خواهد رفت. بر اساس این گزارش «کره شمالی به دنبال سلاح های هسته ای است زیرا رهبران آن فکر می کنند که تهدید حمله هسته ای دیگر کشورها را از فکر کردن به تغییر رژیم بازخواهد داشت». ارتش ایالات متحده برآورد می کند که کره شمالی سومین زرادخانه سلاح های شیمیایی بزرگ جهان را در اختیار دارد که بین ۲,۵۰۰ تا ۵,۰۰۰ برآورد می شود.  
نهادهای نظامی ایالات متحده بر این باورند که در صورت درگیری نظامی، کره شمالی از گلوله های توپخانه ای شیمیایی استفاده نماید. دولت ایالات متحده، همچنین، از این بیم دارد که رژیم کیم جونگ اون باکتری های سیاه زخم و آبله را در قالب سلاح توسعه داده و در صورت لزوم به کار خواهد گرفت. بر اساس برآوردها، در صورت استفاده از موشک های آغشته به تنها یک کیلوگرم باکتری سیاه زخم در حمله به سئول، دستکم ۵۰,۰۰۰ نفر از مردم این شهر جانشان را از دست خواهند داد.  
همچنین این گزارش مدعی است که رژیم کره شمالی توانمندی های جنگ سایبری خود را تقویت کرده و بیش از ۶,۰۰۰ هکر را مدیریت می کند که تعداد زیادی از آن ها در خارج از خاک آن فعال هستند و به کامپیوترهای هدف خود در سراسر نقاط جهان دسترسی دارد. بر اساس گزارش درز کرده سازمان ملل در اوایل ماه جاری، به احتمال فراوان کره شمالی توانسته کلاهک های هسته ای کوچک برای قرار گرفتن روی موشک های بالستیک را توسعه دهد که یکی از مهم ترین گام ها در توسعه سلاح های هسته ای دوربرد است. رژیم کیم جونگ اون از سال ۲۰۱۷ تاکنون هیچ سلاح هسته ای یا موشک دوربردی را آزمایش نکرده است، بعد از آنکه ادعا کرد تلاشش برای توسعه بمب هسته ای را با موفقیت به پایان رسانده است.  
در سال ۲۰۱۷ کیم جونگ اون نظاره گر پرتاب ظاهراً موفق موشک بالستیک قاره پیمای Hwasong-15 بود که توانای هدف قرار دادن سرزمین اصلی ایالات متحده را دارد. همچنین کارشناسان نظامی و امنیتی بر این باورند که کره شمالی یک بمب گرما هسته ای را در سایت های زیرزمینی خود آزمایش کرده که به دلیل قدرت فراون باعث ویران شدن کوه های بالای سایت زیرزمینی شده است. کارشناسان آن زمان هشدار داده بودند که کیم تنها نیازمند این است که تکنولوژی کوچک کردن کلاهک هسته ای برای قرار دادن آن روی موشک های بالستیک قاره پیما را بدست آورد و در صورت تحقق این هدف تنها نیازمند توسعه تکنولوژی هدف گیری دقیق و فرود آوردن موشک های دارای کلاهک هسته ای بر سر اهدافی خاص در ایالات متحده خواهد بود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سلاح کره شمالی ارتش نظامی بمب گلوله موشک ایالات متحده هسته ای کره شمالی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۵۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالیوان: کمک‌های جدید آمریکا شرایط جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی ،جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید تایید کرد که کمک های آمریکا در آینده نزدیک وضعیت اوکراین را تغییر نخواهد داد.

طبق گزارش فایننشال تایمز سالیوان اشاره کرد که همچنان انتظار دارد ارتش روسیه در پیشروی در خاک اوکراین در آینده نزدیک موفق شود. به گفته سالیوان «انجام یک ضدحمله جدید از سوی اوکراین قبل از سال ۲۰۲۵ ضروری نیست.»

مشاور امنیت ملی کاخ سفید تاکید کرد که حمله جدید اوکراین تا حد زیادی به موافقت کنگره و کاخ سفید برای ارسال بسته های کمکی جدید بستگی دارد.

وی در ادامه گفت: کمک های دریافتی کی یف به تحکیم موقعیت ارتش اوکراین در جبهه جنگ کمک می کند و راه را برای عملیات های جنگی آینده هموار می کند.

در ۲۴ آوریل، جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، قانونی را برای ارائه کمک های اضافی به ارزش ۶۱ میلیارد دلار به اوکراین برای ادامه رویارویی با روسیه امضا کرد.

از سوی دیگر دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در واکنش به کمک‌های نظامی جدید آمریکا به اوکراین اعلام کرد که نیروهای روسی در حال بهبود مواضع خود در منطقه عملیات ویژه نظامی هستند و کمک آمریکا به اوکراین این وضعیت را تغییر نخواهد داد.

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا دیروز شنبه در سخنانی کمک‌های نظامی جدید این کشور به اوکراین را سرمایه‌گذاری در آمریکا عنوان کرد. وزیر امور خارجه آمریکا تاکید کرد: کمک‌های نظامی جدید آمریکا به اوکراین به ارزش ۲ میلیارد دلار به منزله سرمایه‌گذاری در ایالات متحده آمریکا خواهد بود. تقریبا تمامی دارایی‌های جدیدی که سرمایه‌گذاری می‌کنیم، در ایالات متحده و بخش صنعتی ما باقی خواهد ماند. این موضوع شغل‌های جدیدی را در آمریکا ایجاد می‌کند و از این طریق می‌توانیم به اوکراین کمک کنیم.

چندی پیش مجلس سنا آمریکا قانون کمک‌های خارجی این کشور به هم‌پیمانان ایالات متحده از جمله، اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را به تصویب رساند.

کد خبر 6096759

دیگر خبرها

  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • تانک M2 بردلی: بررسی جامع تانک افسانه‌ای ایالات متحده (+عکس)
  • آکسیوس : تعویق ارسال محموله سلاح از آمریکا به اسرائیل
  • آکسیوس : آمریکا تحویل یک محموله مهمات به اسرائیل را به تعویق انداخت
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • توضیح سالیوان درباره کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین
  • سالیوان: کمک‌های جدید آمریکا شرایط جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی