Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-08@01:54:25 GMT

فرضیه‌ها درمورد پشت پرده انفجار بیروت

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۶۰۱۱

خرداد: انفجار بزرگی که در پایتخت لبنان اتفاق افتاد، تعابیر و تحلیل متعددی را به دنبال داشت. شروع دود حاصل از آتش سوزی، در ابتدا قرمز و سفید بود و این نشان دهنده وجود دو نوع مواد شیمیایی است که در بمب‎های دود زا استفاده می‌شود.
وبسایت عربی 21 نوشت: انفجار بزرگی که در پایتخت لبنان اتفاق افتاد، تعابیر و تحلیل متعددی را به دنبال داشت، انفجاری که باعث وقوع فاجعه و کشته و زخمی شدن تعدادی از مردم و وارد آمدن خسارتهای مادی در ابعادی گسترده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ادامه این مطلب آمده است: ناظم توفیق، تحلیلگر مسائل نظامی در گفتگو با عربی 21 احتمال داد که دلیل انفجار بیروت، نتیجه یک عملیات برنامه ریزی شده باشد. وی تاکید کرد آنچه باعث آتش سوزی شد، اساسا انفجار بزرگ را در پی داشت و ممکن است این انفجار نتیجه شلیک یک موشک بوده باشد. اما احتمال قویتر آن است که انفجار بیروت ناشی از مواد منفجره یا بمب های قدرتمند بوده باشد.
توفیق تصریح کرد که با توجه به تجربه نظامی اش، انفجار اخیر بیروت بسیار خشن تر از انفجار 54 بمب در یک نقطه واحد است.
از سوی دیگر، به عقیده تام ساور، کارشناس مواد منفجره، در وهله اول، این انفجار در نتیجه استفاده از مواد آتش زایی است که در آتش بازیها به کار می رود، اما مشخص نیست که آیا غیر از این مواد، مواد دیگری هم وجود داشته اند که موجب وقوع انفجاری در این ابعاد شده اند؟
ساور خاطر نشان کرد که ویدیوهای منتشر شده از انفجار، نشان می دهد که به احتمال زیاد در کنار شعله ور شدن مواد منفجره ای که در آتش بازیها استفاده می شود، از مواد شیمیایی نیز استفاده شده است.
وی در گفتگوی تلویزیونی با عربی 21 گفت: شروع دود حاصل از آتش سوزی، در ابتدا قرمز و سفید بود و این نشان دهنده وجود دو نوع مواد شیمیایی است که در بمب های دود زا استفاده می شود.
وی افزود: به احتمال زیاد در آن مکان نترات سدیم وجود داشته و گزارشها حاکی از وجود اکسید نترات در کنار مواد آتش زاست. جمع این مواد در یک مکان خطرناک است و همان دلیل این انفجار بزرگ شده است. این کارشناس مواد منفجره، فرضیه وجود مواد شیمیایی دیگر را نیز بعید نمی داند. ساور تاکید می کند که نگهداری این میزان مواد شیمیایی در یک مکان، نقض اصل سلامت است، خواه مساله مربوط به موادی باشد که در آتش بازیها استفاده می شود یا اینکه تخمینها نشان دهد سلاح یا بمب ها و مواد منفجره دیگری نیز در این انبار نگهداری شده است.
این در حالی است که دیده بان زلزله ها در اردن تاکید کرد که انفجار بیروت معادل یک زلزله 4.5 ریشتری بوده و انرژی آزاد شده در آن واقعا قدرتمند بوده است.
در همین رابطه حسان دیاب، رئیس دولت لبنان از محاکمه مسئولان این فاجعه سخن گفته و تاکید کرد که حقایق و ابعاد این حادثه به زودی مشخص می شود.
منبع: انتخاب برچسب ها: انفجار بیروت

منبع: خرداد

کلیدواژه: انفجار بیروت استفاده می شود مواد شیمیایی انفجار بیروت مواد منفجره بمب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۶۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج نشانه‌ای که شاید وجود موجودات فرازمینی را ثابت کند

ایتنا - در چند دهه اخیر، شواهد و سیگنال‌های مرموزی از فضا دریافت شده که وجود حیات فرازمینی و موجودات بیگانه را به یک فرضیه محتمل برای دانشمندان تبدیل کرده است.
در چند دهه اخیر، شواهد و سیگنال‌های مرموزی از فضا دریافت شده که وجود حیات فرازمینی و موجودات بیگانه را به یک فرضیه محتمل برای دانشمندان تبدیل کرده است.

در این گزارش، به ۵ مورد از برجسته‌ترین این نشانه‌ها اشاره می‌کنیم:
اولین مورد به سال ۱۳۵۴ بازمی‌گردد، زمانی که فضاپیمای وایکینگ ناسا در آزمایشی اولیه در خاک سیاره مریخ، شواهد شیمیایی از حیات در این سیاره پیدا کرد.

اگرچه این یافته‌ها در آزمایشات بعدی تأیید نشد و ناسا وجود حیات در مریخ را رد کرد، اما محققان معتقدند نباید این احتمال را نادیده گرفت چرا که در آن زمان تجهیزات این فرودگر برای تحلیل شواهد کافی نبوده است.

در سال ۱۳۵۵ نیز یک تلسکوپ رادیویی در دانشگاه اوهایو. آمریکا، سیگنالی ۳۷ ثانیه‌ای را از آسمان دریافت کرد که در بازه فرکانسی ممنوعه زمینی قرار داشت. دانشمندان احتمال می‌دهند این سیگنال از سوی موجودات هوشمند فرازمینی ارسال شده باشد، هرچند تاکنون منشأ آن مشخص نشده است.

در سال ۲۰۰۳، پروژه «ست» ناسا، چندین سیگنال رادیویی غیرقابل توضیح از نقاط مختلف آسمان دریافت کرد که پس از مدتی ناپدید شدند. با این حال یکی از این سیگنال‌ها نه تنها ناپدید نشد بلکه قوی‌تر هم شد. این سیگنال ازنقطه‌ای فضایی می‌آمد که هیچ سیاره یا ستاره شناخته شده‌ای در آن وجود نداشت. این امر، احتمال ارسال آن از سوی موجودات هوشمند فرازمینی را تقویت کرد.

کشف گاز متان در جو سیاره مریخ در سال ۱۳۸۶ از دیگر نشانه‌های حیات در فضاست. از آنجایی که عمده متان در جو زمین توسط موجودات زنده تولید می‌شود، این یافته دانشمندان را به فرضیه وجود باکتری‌ها و میکروب‌های تولیدکننده متان در سیاره سرخ سوق داد. شواهد دیگری نیز از جمله کشف ترکیب فرمالدئید ناشی از اکسیداسیون متان در مریخ، این فرضیه را تقویت کرده است.

در رویدادی دیگر در سال ۱۳۸۲، محققان ایتالیایی احتمال دادند که آثار گوگرد یافت شده در سطح قمر اروپا که فضاپیمای گالیله از این قمر سیاره مشتری جمع‌آوری کرده می‌تواند نشانه‌ای از حیات باکتری‌های زیرسطحی باشد که در اقیانوس‌های گرم این قمر زندگی می‌کنند. البته برخی محققان دیگر این ایده را رد کرده‌اند.

همانطور که مشاهده می‌شود، شواهد متعددی از احتمال وجود حیات خارج از سیاره زمین وجود دارد که تلاش برای یافتن پاسخ‌های قطعی در این زمینه همچنان ادامه دارد.
 

دیگر خبرها

  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • افزودنی های بتن
  • پنج نشانه‌ای که شاید وجود موجودات فرازمینی را ثابت کند
  • پشت پرده بزرگترین باند قاچاق مواد مخدر کشور چه بود؟ | ناگفته های قاچاق ۲ هزار تن تریاک | یکی از اعضای این باند در عروسی اش شاباش میلیاردی گرفت
  • تسلیحات ممنوعه صهیونیستی پیکر شهدای غزه را ذوب می‌کند
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • تجارت خارجی استان سمنان ۵۹ درصد رشد داشت
  • تجمع اعتراض‌آمیز خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت
  • آینده بورس در چند پرده
  • انفجار مهیب در بابل؛ ماجرا چه بود؟