Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@16:31:40 GMT

۲ هزار جانباز شیمیایی در شرایط سخت قراردارند

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۳۶۱۵۶

به گزارش خبرنگار ایلنا سعید اوحدی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در کنگره نفسهای سوخته با اشاره فاجعه سردشت گفت: بعد از جنگ جهانی دوم دنیا به یک جمع بندی رسید تا سازمانی را تشکیل دهند تا از جنگ های جهانی جلوگیری کند و به همین منظور سازمان ملل تاسیس شد.

وی ادامه داد: آمریکا با این اتفاق و تقسیم بندی جهانی که صورت گرفت همه امکانات را به خدمت گرفته تا کشورهای جهان سوم را غارت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: ترور شهید بهشتی ترور کور نبود و کاملا آگاهانه در اتاق فکر آمریکایی ها صورت گرفته بود. بعد از انقلاب اسلامی، جنگ به ما تحمیل شد و جنایت‌هایی در خرمشهر شد که در هیچ دوره ای از تاریخ شاهد آن نبودیم. 

اوحدی تصریح کرد: این اتفاقات  یک برنامه کاملا هدایت شده و در قالب توطئه های مختلف برای تسلیم این کشور بود. ۲۶ کشور دنیا همه امکانات خود را در مقابل ایران به کار گرفته بودند اما کشور ما با سربلندی از این گردنه های سخت عبور کرد و به برکت ایثارگران و شهیدان و امام و رهبری شاهد پیروزی های بسیاری در مناطق جنگی بودیم. 

وی ادامه داد: از سال ۶۲ استراتژی دشمن تغییر کرده و استفاده از بمب شیمیایی متداول شد. از سال ۶۲ یا ۶۳، هزار و ۸۰۰ تن انواع بمب شیمیایی بر سر مردم یا در شهرها و جبهه ها ریخته شد. 

وی ادامه داد: عزت امروز جمهوری اسلامی ایران به برکت آن روزهایی است که ایثارگران ما ناجوانمردانه با بمب‌های شیمیایی دشمن یا مجروح و یا شهید شدند. 

اوحدی تصریح کرد: امروز ۶۷ هزار جانباز شیمیایی در کشور داریم. بیش از دو هزار جانباز شیمیایی در شرایط سختی به سر می برند. امروز استکبار جهانی از داروهای آنها نیز خودداری می کند. در هیچ برهه ای از تاریخ ایران با این فشاری که امروز به دلیل تحریمها با آن مواجه است، روبرو نبوده است. امروز جانبازان سردشت از کوچکترین حقوق خود محروم شده‌ و از داروها نیز محروم شده‌اند و با تحریم‌ها راه دارو بسته شده است. 

وی ادامه داد: امروز راه هرگونه خیال و قصد تجاوز به کشور بسته شده است و هیچ بستری برای عبور از بحرانهای امروز جز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وجود ندارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۶۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزودنی های بتن
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • استان مرکزی میزبان وزنه برداران جانباز و توان یاب؛ اسامی اردونشینان
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز، سردار ایاف در مشهد برگزار شد
  • تشییع و خاکسپاری جانباز سرافراز سردار ایافت در مشهد
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز سردار ایافت در مشهد برگزار شد
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • مراسم تشییع جانباز سرافراز؛ سردار ایاف در مشهد برگزار شد