Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@11:50:21 GMT

جاسوسی با عنوان دلسوزی/به آمریکایی‌ها هیچ اعتمادی نیست

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۴۶۴۸

جاسوسی با عنوان دلسوزی/به آمریکایی‌ها هیچ اعتمادی نیست

جانباز شیمیایی عملیات خیبر در خاطراتی درباره جاسوسی غربی‌ها در ایران برای تست بمب‌های شیمیایی و موشک‌هایی که به صدام می‌دادند توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، رهبر انقلاب اسلامی به اظهارات چندباره مقام‌های آمریکایی مبنی بر آمادگی برای ارسال کمک‌های دارویی و درمانی در صورت درخواست ایران اشاره کردند و گفتند: صحبت‌های آمریکایی‌ها جزء حرف‌های بسیار عجیب است زیرا اولاً خودشان دچار کمبود شدید دارو و تجهیزات پیشگیری از بیماری هستند و برخی مسئولانشان صراحتاً از این کمبودهای وحشت‌آور سخن به میان آورده‌اند، بنابراین آن‌ها اگر امکاناتی دارند به مردم خودشان برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: ثانیاً آمریکایی‌ها خودشان متهم به تولید این ویروس هستند البته نمی‌دانیم این اتهام چقدر صحت دارد اما باوجوداین اتهام، کدام انسان عاقلی، کمک از این کشور را قبول می‌کند.

ایشان گفتند: به آمریکایی‌ها هیچ اعتمادی نیست زیرا ممکن است داروهایی را ارسال کنند که ویروس را در ایران شایع‌تر و یا ماندگار کند و یا حتی ممکن است افرادی را به‌عنوان درمان‌کننده بفرستند تا ببینند اثرگذاری این ویروسی را که گفته می‌شود بخشی از آن فقط مخصوص ایران ساخته‌شده، چگونه بوده و اطلاعات خود را تکمیل و دشمنی خود را بیشتر کنند، بنابراین سخنان آمریکایی‌ها قابل‌قبول نیست.

"جاسوسی" با عنوان "دلسوزی"

در رابطه با همین موضوع به سراغ یکی از یادگاران دفاع مقدس رفتیم و او در خاطره‌ای درباره جاسوسی غربی‌ها در ایران برای تست بمب‌های شیمیایی و موشک‌هایی که به صدام می‌دادند توضیح داد.

 سعید ملک ثابت از رزمندگان تیپ الغدیر در زمان دفاع مقدس و جانباز شیمیایی عملیات خیبر است که در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: رهبری معظم انقلاب در بخش پایانی سخنان خود در عید مبعث، دلیل عدم پذیرش کمک‌های درمانی آمریکایی‌ها را به این جهت دانستند که به آن‌ها هیچ اعتمادی نیست زیرا ممکن است بخواهند اطلاعات خود را تکمیل و دشمنی خود را بیشتر کنند.

ملک ثابت ادامه داد: همان لحظه به یاد دو خاطره از دوران دفاع مقدس که خود شاهد آن بودم افتادم، یکی مربوط به عملیات خیبر در سال ۶۳ هست که رژیم بعثی عراق برای اولین بار از بمب‌های شیمیایی علیه رزمندگان اسلام استفاده می‌کرد.

وی گفت: بعد از عملیات چند نفر با دسته‌گل و شیرینی به‌عنوان عیادت از مجروحین شیمیایی وارد بیمارستان‌ها می‌شدند درحالی‌که هدف اصلی آن‌ها جمع‌آوری اطلاعات در خصوص آثار و پیامدهای این بمب‌ها و نوع بیماری و تلفات و تعداد مجروحین هر یگان بود. آن‌ها با مجروحین و کادر درمان صحبت می‌کردند و در میان سخنان جذاب و عاطفی خود سؤالاتی را به‌طور غیرمستقیم می‌پرسیدند؛ ازجمله اینکه از طریق پوست آلوده شدید یا با تنفس؟ آیا ماسک زده بودید؟ ماسک عمل کرد؟ آیا به‌اندازه کافی ماسک وجود داشت؟ استعداد نیروهای عمل‌کننده و نیروهای آلوده‌شده چه میزان بود؟ گسترۀ آلودگی در منطقه چقدر بود؟ و سؤالاتی ازاین‌دست می‌پرسیدند.

این یادگار دفاع مقدس افزود: آن‌ها این به‌اصطلاح سرکشی و عیادت و درواقع تخلیۀ اطلاعات را در چند بیمارستان کشور انجام داده بودند تا اینکه بالاخره در بیمارستان شهید بقایی اهواز توسط اطلاعات سپاه به دام افتادند و معلوم شد که این اطلاعات را به کشور اروپایی سازنده بمب‌های شیمیایی می‌دادند.

ملک ثابت در مورد خاطره دوم خود گفت: خاطره دوم مربوط به مقطعی از جنگ بود که بعثی‌ها موشک‌باران شهرها را شروع کردند، بعد از هر عملیاتِ موشکی صدام، افرادی به‌عنوان کمک به مجروحین و آسیب دیدگان، وارد محل اصابت موشک می‌شدند درحالی‌که هدف اصلی آن‌ها جمع‌آوری اطلاعات در خصوص میزان و قدرت تخریب و پیامدهای ناشی از اصابت این نوع موشک بود تا در اختیار رژیم بعثی و کشور سازنده موشک‌ها قرار دهند تا بدین طریق، میزان تأثیر و نوع تخریب موشک را تست کرده باشند.

شایان‌ذکر است رهبر معظم انقلاب در سخنرانی روز مبعث (3/1/98) گفتند: به آمریکایی‌ها هیچ اعتمادی نیست زیرا ممکن است داروهایی را ارسال کنند که ویروس را در ایران شایع‌تر و یا ماندگار کند و یا حتی ممکن است افرادی را به‌عنوان درمان‌کننده بفرستند تا ببینند اثرگذاری این ویروسی را که گفته می‌شود بخشی از آن فقط مخصوص ایران ساخته‌شده، چگونه بوده و اطلاعات خود را تکمیل و دشمنی خود را بیشتر کنند، بنابراین سخنان آمریکایی‌ها قابل‌قبول نیست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جاسوسی انقلاب اسلامی دفاع مقدس رهبر انقلاب هیچ اعتمادی نیست بمب های شیمیایی آمریکایی ها دفاع مقدس بمب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۴۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدمت «دروازه نفته» ممکن است به پیش از اسلام برسد

ایسنا/خراسان رضوی یک پژوهشگر و باستان‌شناس خراسانی گفت: «دروازه نفته» در کلات نادر راه ورود به ایران از آسیای مرکزی است و با مطالعه معماری و پراکندگی قطعات سفال در این فضا می‌توان گفت که قدمت آن ممکن است به دوران قبل از اسلام برسد.

رجبعلی لباف خانیکی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دژ کلات عارضه‌ای طبیعی و بیضی شکل در منتهی‌الیه شمال شرق خراسان و بر میانه رشته کوه هزار مسجد واقع است. این عارضه همواره به منزله یک دروازه ورودی به درون ایران و بسیار با اهمیت بوده است. در دو سوی دژ کلات دو دروازه اصلی به نام‌های دروازه ارغون شاه و دروازه یا دربند نفته واقع است.

وی با بیان اینکه «دربند نفته» در سمت شمال شرقی کلات نادر قرار دارد، افزود: از این دروازه ورود به نواحی جنوبی کشور ترکمنستان امکان پذیر است. در دوران درازی از تاریخ، اقوام متمدن ایران و آسیای میانه از این طریق با یکدیگر در ارتباط بوده‌اند و ورود اقوام مهاجم آسیای مرکزی به قلمرو ایران نیز به داخل ایران از همان طریق صورت می‌گرفته است. نقل قول وجود دارد که تیمور لنگ در ۱۷ مرحله از دروازه نفته قصد ورود به ایران را داشته که موفق نشده است.

این پژوهشگر و باستان‌شناس خراسانی عنوان کرد: با توجه به موقعیت حساس و سوق الجیشی دژ کلات، طبیعی به نظر می‌رسد که در دروازه‌های ورودی کلات تاسیسات لازم به خصوص سازه‌های دفاعی از گذشته‌های دور احداث شده باشد. یکی از آن تاسیسات، سازه معماری جالبی است که بعد از دروازه بر بدنه شمال غرب و مشرف بر راه ارتباطی کلات به ترکمنستان ساخته شده است. آن سازه معماری سنگی که به «تخت دختر» شهرت یافته، بنایی است که به لحاظ ساختار گویا جهت اقامت و پاسداری گروهی قراول یا دیده‌بان و مدافع ساخته شده است.

وی ادامه داد: آن فضا به باور اهالی منطقه، سنگری است که سربازان نادرشاه افشار برای حفاظت از دروازه نفته در آن مستقر می‌شدند، اگر چه این گزاره نمی‌تواند ‌به دور از حقیقت باشد اما در ساختار معماری اولیه آن آثار و شواهدی موجود است که بیانگر احداث آن در زمانی پیش‌تر از دوران نادرشاه است، زیرا گذشته از پراکندگی قطعات سفال در محل متعلق به دوران تاریخی، فرم دیوارها و تیرکش‌های آن شباهت نزدیک به قلعه‌های شناسایی شده مربوط به دوران قبل از اسلام در منطقه دارد.

لباف خانیکی تصریح کرد: روزنه‌های مثلث شکل تعبیه شده بر دیوار جنوبی تخت دختر از نوع روزنه‌های مشابه بر دیوار «ارگ آق‌تپه» مربوط به دوران ساسانی در ترکمنستان است. آنچه از دور نمای تخت دختر به نظر می‌رسد، دیوار مرتفع سنگی با روزنه‌هایی بر بدنه آن است که مانند سدی در راستای شمال غرب و جنوب شرق حد فاصل دو برجستگی در دامنه کوه ساخته شده است.

وی اضافه کرد: بررسی آن سازه از نزدیک جزئیات بیشتری را آشکار می‌سازد. دیوار سد مانندی که از دور مشاهده می‌شود، توسط ۲ برج با نقشه راست‌ گوشه و تقریبا مستطیل مانند برج‌های اشکانی شهر نیسا و برج‌های ساسانی کهن دژ نیشابور، در میان گرفته شده است. دیوار میانی از کف موجود تا بالاترین نقطه بیش از ۸ متر ارتفاع و دو ردیف تیرکش دارد.

این پژوهشگر و باستان‌شناس خراسانی بیان کرد: در دیوارچینی آن سازه بر خلاف برج‌های دیگر کلات دقت زیادی صرف شده، سنگ‌ها قواره شده و در بلوک‌های مکعب مستطیل و منظم چیده شده‌اند. در برخی نقاط نمای بیرونی بقایای اندود گچ برجای مانده است. در امتداد شمال شرقی برج شرقی دیوار سنگی منظم دیگری کشیده شده که در نهایت با یک گوشه قائمه به شمال غرب برگشته و این فرضیه را تقویت می‌کند که در شمال تخت دختر مانند برج مشرف بر دروازه ارغون شاه حیاط نسبتا وسیعی وجود داشته است.

وی با اشاره به اینکه آن سازه معماری در مسیر سیلاب و عمق یک دره قرار گرفته و انباشت رسوبات هویت آن را با ابهام مواجه کرده است، خاطرنشان کرد: در چاله‌ای که حفاران غیرمجاز در پشت دیوار حفر کرده‌اند نشانه‌هایی آشکار شده که ۳ طبقه بودن سازه را حکایت می‌کند و اندود گچ بر رویه داخلی دیوارها هم حاکی از اقامت و استقرار مدافعین در آن است.

لباف خانیکی گفت: آنچه اکنون قابل تشخیص است، عرصه آن سازه معماری با وسعت حدود ۱۶۰۰ متر مربع است. در گوشه جنوب غربی میان سرای تخت دختر اتاقی مربع در ابعاد ۵.۵ متر قابل تشخیص است. با توجه به نزدیکی آق‌تپه و نسا به کلات می‌توان فرض کرد که تخت دختر در دوره ساسانیان، با تاثیرپذیری از ارگ آق تپه یا حصار شهر نسا با برج‌های گوشه‌دار ساخته شده است.

وی افزود: در دروازه نفته تاسیسات دفاعی دیگری نیز ساخته شده که برج‌های دیده‌بانی نیمه خرابه بر دو سوی تنگه از آن جمله است. آن برج‌ها هم به لحاظ معماری بیشتر شباهت به برج‌های الحاقی تخت دختر دارند تا برج‌های دروازه ارغون شاه و ممکن است قدمت آن‌ها نیز به پیش از اسلام برسد.

این پژوهشگر و باستان‌شناس خراسانی اظهار کرد: در عمق تنگه نفته بقایای اندک دروازه آجری پل مانندی با پنج چشمه مانند دروازه ارغون شاه که از گزند سیل مصون مانده نیز قابل تشخیص است. «دروازه نفته» در ۲۳ فروردین ۱۳۴۶ به شماره ۶۶۴ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و اسرائیل در یمن
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در ایران؛ قطعه‌ای زیبا از هسته یک سیاره را ببینید | تصویر
  • دانشجوی آمریکایی سارق در فرودگاه به دام افتاد
  • روسیه این سلاح حساس آمریکایی را به ایران فرستاده
  • اطلاعات تازه رادیو ارتش اسرائیل از شب حمله ایران به اسرائیل
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • قدمت «دروازه نفته» ممکن است به پیش از اسلام برسد
  • مرور یک تجاوز شیمیایی